Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ... ΖΑΡΝΤΙΜ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Προηγήθηκε 3-1 με χατ τρικ του Καρντόσο, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, αλλά στην παράταση η Μπενφίκα πήρε το ντέρμπι της Λισαβόνας (4-3) με τη Σπόρτινγκ και μαζί την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να βρήκαν... τείχος από τον Ρομπέρτο, αλλά στο clasico της Λισαβόνας οι «Αετοί» τα έβαλαν μαζεμένα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρντόσο. Ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής έκανε σμπαράλια την άμυνα των «λιονταριών» στο πρώτο ημίχρονο, αφού άνοιξε το σκορ στο 12' και μετά την ισοφάριση του Καπέλ στο 37', σημείωσε ακόμα δύο τέρματα από το 42' ως το 45'!

Το δεύτερο μέρος ωστόσο ανήκε στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού η Μπενφίκα ήταν... σκιά του εαυτού της. Ο Μαουρίσιο μείωσε στο 62' και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το σοκ της ισοφάρισης με τον Σλιμανί! Το φάσμα μίας ακόμα αποτυχίας για την ομάδα του Ζέσους είχε γίνει κάτι παραπάνω από ορατό, αλλά "καθάρισε" τελικά ο Λουιζάο, που στην παράταση (97') έκανε το 4-3 κι έδωσε στην ομάδα του την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :