Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΓΩ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Αύριο και όχι σήμερα, όπως αναμενόταν, θα πάει στα Χανιά ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Πλατανιά, καθώς θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα!

Αναβολή μιας ημέρας πήρε η άφιξη του Νίκου Αναστόπουλου στα Χανιά, αφού αυτή αναμενόταν σήμερα, μετά την προφορική συμφωνία του με τον Πλατανιά. Ο 55χρονος τεχνικός, όπως αναφέρει μέσο ενημέρωσης της κρητικής πόλης, θα παρακολουθήσει μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Στέλιο Βαρουξάκη, το ματς του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, θα πάει αύριο, Τετάρτη, στα Χανιά για να μεταβεί αμέσως στο Μάλεμε και να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και τους νέους συνεργάτες του. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :