Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Για άδηλα και αδιαφανή κριτήρια στην επιλογή των διαιτητών μεταξύ των οποίων έγινε η κλήρωση για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέφρασε επίσημα τη δυσαρέσκειά της για την επιλογή των διαιτητών μεταξύ των οποίων έγινε η κλήρωση για το ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για αδιαφανή κριτήρια και ερωτηματικά για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων ρέφερι οι οποίοι έχουν… προηγούμενα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Και ο νοών νοείτω...

Να θυμίσουμε ότι στη χθεσινή κλήρωση η τριάδα διαιτητών που αναδείχθηκε από την κλήρωση ήταν οι Αναστόπουλος-Σχινάς-Τανατζής, ενώ στην κληρωτίδα είχαν μπει και οι Γκόντας και Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης:

Η πραξικοπηματική επιλογή των διαιτητών για τον ημιτελικό του κυπέλλου της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ έγινε με άδηλα και αδιαφανή κριτήρια.
Μάλιστα η διαδικασία που ακολουθήθηκε στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού για την επιλογή τους δεν είχε ποτέ εφαρμοστεί στο παρελθόν.
Ο αποκλεισμός τριών διεθνών διαιτητών δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά και σκιές. Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις διαιτητές που αποκλείστηκαν (Πηλοίδης – Κορομηλάς – Φούφης) ήταν αυτοί που οδήγησαν σε τιμωρία τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με εξάμηνη έκπτωση από το προεδρικό αξίωμα με τριετή αναστολή, με όσα είχαν καταγράψει σε περυσινά φύλλα αγώνων και είναι οι ίδιοι που υπέστησαν εγκληματικές επιθέσεις στα σπίτια τους.

Ο νοών νοείτω.....

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :