Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη και παράλληλα σημειώνοντας τρία νέα ρεκόρ ετοιμάζεται να... αποχαιρετήσει το 2013 ο Ολυμπιακός.

Πολλά είναι τα κίνητρα για τους ερυθρόλευκους να φτάσουν απόψε στο «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη (19:30, Novasports 2).

Αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι «τρέχουν» το καλύτερο φετινό σερί τους, παραμένοντας αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές και η νίκη του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» είναι σημαντική, εκτός από τη διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τον ΠΑΟΚ, για να πετύχουν τρία ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι για 29 αγώνες μακριά από την έδρα τους, έχοντας ισοφαρίσει την επίδοση της διετίας 1972/74, και αν νικήσουν σήμερα την ομάδα του Λόρι Σάντσες, τότε θα πρόκειται για την καλύτερη επίδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 30 ματς χωρίς ήττα!

Παράλληλα, εφόσον κερδίσουν τον Απόλλωνα, τότε η διαφορά από τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει τουλάχιστον στο +10 και θα καταρρίψουν εκείνη που είχε ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1994/95, με το +9 από τον δεύτερο -τότε- ΟΦΗ.

Επίσης, οι παίκτες του Μίτσελ θα έχουν καταφέρει να κάνουν το καλύτερο σερί από το ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος, έχοντας αυτή τη στιγμή 15 νίκες και μία ισοπαλία. Ήδη έχουν ισοφαρίσει την επίδοση του Παναθηναϊκού της σεζόν 1962/63. Την ίδια στιγμή, θα έχουν καταφέρει να κάνουν τον καλύτερο πρώτο γύρο που έχει κάνει ποτέ ομάδα στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ τόνισε: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, να φύγουμε χαμογελαστοί για τις γιορτές. Και είναι και τα ρεκόρ. Εχουμε την ευκαιρία και πρέπει να τα σπάσουμε».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θεωρεί πιο φορμαρισμένους μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Τόρες.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Μασάντο, αν και ο πρώτος έχει ανάγκη από ξεκούραση και είναι για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μανιάτης. Στην επίθεση «βασικοί» θα πρέπει να θεωρούνται ο Σαβιόλα και ο Ολαϊτάν, ενώ στα άκρα θα παίξουν ο Κάμπελ και ένας εκ των Φουστέρ ή Βάις.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου και Σέποβιτς, με έναν να μένει εκτός πάγκου πριν τον αγώνα. 

Εκτός των άλλων οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε ένα γήπεδο που μόνο καλές αναμνήσεις έχουν όταν το χρησιμοποιούσαν σαν έδρα, ύστερα από 10 χρόνια και θέλουν να κάνουν ακόμα ένα δώρο στους οπαδούς τους που θα δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου και θα θυμηθούν τα παλιά!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :