Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΦΩΝΕΙ Η Ferrari ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ...

Την αντίθεσή της στο νέο κανονισμό που προβλέπει διπλασιασμό των βαθμών που θα παίρνουν οδηγοί και ομάδες στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν εξέφρασε η Ferrari, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Στη μεγάλη… λίστα όσων διαφωνούν με το νέο κανονισμό που προβλέπει διπλασιασμό των βαθμών που θα παίρνουν οδηγοί και ομάδες στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν προστέθηκε η Ferrari.

Ο πρόεδρος της «σκουντερία», Λούκα Ντι Μοντεζέμολο, θεωρεί πως η απόφαση που ψηφίστηκε και από τις ομάδες είναι λανθασμένη και πιστεύει πως μπορεί ο κανονισμός να καταργηθεί μετά από μόλις ένα χρόνο εφαρμογής του.

«Δεν με ενθουσιάζει αυτός ο κανονισμός. Μου φαίνεται πολύ φτιαχτός. Θα δούμε. Θυμάμαι όταν έγινε η αλλαγή στο ποδόσφαιρο για να δίνονται τρεις βαθμοί στη νίκη, αλλά αυτό είχε εφαρμογή σε όλους τους αγώνες», δήλωσε και προανήγγειλε συζήτηση για το θέμα αυτό στη σύσκεψη των ομάδων τον Ιανουάριο στο Μαρανέλο.

«Το καλύτερο θα ήταν να αποφασίσουμε μετά από ένα χρόνο για να δούμε πώς θα εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη για μένα αν αυτός ο κανονισμός αλλάξει, όπως έχουν γίνει πολλές αλλαγές για παράδειγμα στις κατατακτήριες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :