Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΕΛΗ «ΓΚΕΛΑ» ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο... ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Τρομερή «γκέλα» για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρόλο που η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνιζόταν για περίπου 60’ λεπτά με παίκτη περισσότερο (αποβλήθηκε στο 40’ ο Μίνγκας με δεύτερη κίτρινη) δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του... «κέρβερου» Αλέξανδρου Τζόρβα, που με σειρά επεμβάσεων σε όλο το ματς χάρισε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έναν «χρυσό» βαθμό!

Κατά τα άλλα έχουν και παράπονα και σχολιάζουν τι έκανε ο Ολυμπιακός! Πιθανόν λοιπόν να φταίει για το... "στραπάτσο" τους ο Καλογερόπουλος από το Καραϊσκάκη, αφού με αυτόν τα έβαλαν χθες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και φαίνεται ακόμα... γελάνε! Ας τους πει κάποιος πως είναι καλύτερα να γελάσουν με τα χάλια τους, αφού πλέον είναι στο -8 από την κορυφή...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :