Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ ΣΤΗ ΜΠΑΣΤΙΑ;»

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ δεν έχει βρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι επιμένουν πως θα επιστρέψει στην Μπαστιά...

Όπως αναφέρει η "L' Equipe.fr", ο Γιαταμπαρέ μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαστιά στον Ολυμπιακό, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει στην Κορσική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ιθύνοντες της Μπαστιά προσπαθούν να πάρουν τον 24χρονο μέσο δανεικό, αφού έχει παίξει ελάχιστα με τα ερυθρόλευκα από την αρχή της σεζόν (11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις). Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις, όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι, έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά. Με την προσθήκη του Γιαταμπαρέ η Μπαστιά ενισχύει μια περιοχή όπου της λείπουν παίκτες.

Εξάλλου, μόνο στον Ολυμπιακό ή την πρώην του ομάδα έχει δικαίωμα να παίξει φέτος ο Γιαταμπαρέ, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές.


Παράλληλα στην Γαλλία εμπλέκουν και το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ με την Μπαστιά τονίζοντας πως ο σύλλογος θα προσπαθήσει να κλείσει τον Γενάρη τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και βρίσκεται εν αναμονή της απάντησής του, υποστηρίζοντας ότι ο Γάλλος θα πρέπει να αποφασίσει πριν από το τέλος της εβδομάδας. Η Μπαστιά ελπίζει επίσης στην άφιξη ενός νεαρού κεντρικού αμυντικού, του Σκιλασί, προκειμένου να ξεκουράσει τον Μοντέστο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :