Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ - ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για τον ΠΑΟΚ που πέφτει από τον Λευκό Πύργο, αλλά και τον τραγέλαφο στο 1ο ημίχρονο του ΟΣΦΠ-Λεβαδειακός. "Τότε έγινες ομάδα ρε γαμώτο"!

Αναλυτικά:

Έχασε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ αλλά κάθε φορά το ίδιο βιολί, δεν γίνεται να πέφτει από το Λευκό Πύργο και συνεχώς να σώνεται. Είχε καλομάθει. Σας τα έχω πει βρε ΠΑΟΚτσήδες, δεν είναι μεταγραφές αυτές που κάνετε. Λένε τον Τζαβέλλα καλό. Σέντερ μπακ κοντός και μη γρήγορος, «βαπτίστηκε» σέντερ μπακ ο Τζαβέλλας σε αυτήν την ηλικία. Μπακ αριστερό ο Σπυρόπουλος, άλλος αυτός. Βίτορ. Μέτριοι παίκτες. Ο Κίτσιου εντάξει, καλός είναι, νέος. Αυτή τη φορά δεν έπαιξε το «τσουβάλι» στα χαφ με τα μάγουλα! Δεν μπορούν να το καταλάβουν; Με αυτούς τους παίκτες δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό ποτέ!

Για τον Αθανασιάδη πόσες φορές τα έχω πει. Είναι σέντερ φορ αυτός πλήρης, κανονικός; Δεν έχεις σέντερ μπακ και σέντερ φορ, πού πας χωρίς αυτές τις δύο βασικές θέσεις. Ο Αθανασιάδης ακόμα δεν βγήκε από το αβγό και γέμισε τατουάζ το σώμα του, ξεχείλισαν τα τατουάζ, δεν τον έφτανε το σώμα, έκανε και στο λαιμό! Τι τατουάζ είναι αυτά ρε Αθανασιάδη, έχεις τρελαθεί; Βλέπεις τον Ρονάλντο και τον Μέσι να έχουν τατουάζ;

Ο Μάρτενς φαίνεται καλύτερος παίκτης από τον άλλο τον Μαντούρο, αλλά δεν μου έκανε διαφορά σε σχέση με τον Λάζαρ που βγήκε για να μπει αυτός. Δυο παίκτες σε καθάρισαν σαν αβγό από τον Πανιώνιο. Σου έχω πει πολλές φορές κυρ ΠΑΟΚ ότι στο τέλος θα σου φάει και τη δεύτερη θέση ο Ατρόμητος.

Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο πάθαμε πλάκα, τι τραγικό α’ ημίχρονο ήταν αυτό. Τραγέλαφος. Έπαιζες με έναν κατά πολύ υποδεέστερο αντίπαλο, τον Λεβαδειακό και τον έκανες να φαίνεται σαν δυνατή ομάδα.

Ο Παπάζογλου δεν μπορεί να παίξει δεξί μπακ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, δεν μπορούν να το καταλάβουν; Και αργός και μπάλα δεν ξέρει. Φιλότιμο παιδί αλλά πώς να το κάνουμε. Τον Αβραάμ τον είδα πιο καλά, έκανε κάποιες ταχύτητες, είχε και τον αργό Μάντζιο να παίξει, δεν είχε κίνδυνο.

Ένας Σάμαρης όμως στα χαφ που δεν βλέπεται. Δεν βλέπεται ο Σάμαρης. Χαφ είσαι ρε. Έβλεπα τη Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια, πω πω ομαδάρα η Γιουβέντους με κάτι χάφαρους, με Πίρλο, με Πογκμπά αριστερά του και με Βιντάλ δεξιά του, αυτοί είναι χάφαροι. Με 3-5-2 μόνιμα ο Κόντε, τους έχει ξεσκίσει στην Ιταλία. Η τριάδα των χαφ στον άξονα είναι όλα τα λεφτά. Και έπαιζε με καλή ομάδα, τη Σαμπντόρια, αν έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα η Σαμπντόρια θα έπαιρνε την δεύτερη θέση για πλάκα.

Έβλεπες τον Σάμαρη λοιπόν να έχει 25 μέτρα απόσταση με τον Μανιάτη! Και πόσα λάθη. Δραματική κατάσταση και ο Μήτρογλου, πώς έχει γίνει έτσι το παιδί, θέλει χρόνο έτσι όπως τον βλέπω για να συνέλθει μετά τον τραυματισμό του. Και τι κεφάλι είναι αυτό που έχει κάνει, τι καινούργιο στιλ είναι αυτό, έγινε σαν παππούς!

Τον Ιμπαγάσα τον κρύβει ο Μίτσελ για να μην εκθέτει τους δικούς του. Αν μπει ο Ιμπαγάσα σε αυτά τα χαφ, για μισή ώρα θα δείχνει δέκα κλάσεις καλύτερος.

Στο ημίχρονο καλά έκανε ο Μίτσελ, πολύ καλά έκανε και έβγαλε τον Βάις και τον Μήτρογλου, σωστές οι αλλαγές αυτές. Ο Βάις πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλιώς δεν εξηγείται. Τόσα προσόντα να πηγαίνουν χαμένα.

Ο Ολαϊτάν που μπήκε στο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Φρεσκότατος, ελαφρύς, γρήγορος, κινητικός, σκόραρε κιόλας, θα μπορούσε να κάνει χατ τρικ αν ήταν πιο εύστοχος. Πρέπει να δουλέψει τις τελικές του ενέργειες.

Εδέησε να βγάλει και τον Σαβιόλα, μιλάμε για τον ανύπαρκτο, μπήκε ο Ντομίνγκες, απέκτησε χαφ ο Ολυμπιακός. Έγινες ομάδα ρε γαμώτο. Μετά από τις αλλαγές έγινες ομάδα. Ήταν πολύ ανεβασμένος στο β’ ημίχρονο και ο Χολέμπας, καθάρισες το ματς.

Θα έχουμε και αύριο στήλη με τα υπόλοιπα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :