Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΖΑΒΕΛΛΑ; «ΤΣΟΥΖΕΙ» ΠΟΛΥ ΤΟ -14 Ε; ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! (ΡΗΟΤΟ)

Σχόλιο με... νόημα, αλλά μάλλον χωρίς ουσία μια και καλά θα κάνει να ασχολείται με την ομάδα του και τα χάλια της, από τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, αφήνοντας αιχμές για τα κενά καθίσματα στο «Γ.Καραϊσκάκης».

«Η μεγαλύτερη τιμωρία σας το άδειο γήπεδο», έγραψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού.

O διεθνής μπακ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να καυτηριάσει τα αρκετά κενά καθίσματα που υπήρξαν στο φαληρικό γήπεδο το μεσημέρι της Κυριακής.

* Τώρα τι τον απασχολεί αυτόν και την ομάδα του που βρίσκονται πλέον στο... -14 πόσο κόσμο έχει το Καραϊσκάκη, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Αλλά μια και μιλάμε για τιμωρίες... Το πολύ ψύχος στο -14 είναι αρκετό ή να σας τιμωρήσουμε και άλλο με διαφορά ρεκόρ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος; Αυτά τα λίγα γιατί δεν αξίζει και τον κόπο ν' ασχοληθούμε περισσότερο!

Για την ιστορία πάντως, την αμέσως προηγούμενη Κυριακή, είχαν ΠΑΟΚ-Βέροια 5.268 εισιτήρια και Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 5.770. Δηλαδή, μαζί ΠΑΟΚ και ΠΑΟ είχαν 1.600 εισιτήρια λιγότερα από τον Ολυμπιακό με τον Παναιτωλικό...

Επιπλέον στον πίνακα των εισιτηρίων, ο ΠΑΟΚ είναι περίπου -3000 από τον Ολυμπιακό στους μέσους όρους (για του λόγου το αληθές δείτε τον σχετικό πίνακα ΕΔΩ). Ο νοών νοείτο και η τιμωρία είναι μπροστά...

Φυσικά σε κανέναν δεν αρέσουν τα άδεια γήπεδα, αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :