Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΣΤΟ... ΒΟΛΟ!

Σε.. εμφανίσεις που βγάζουν μάτια έχουν συνηθίσει στον Παναθηναϊκό και έτσι κάποιοι μιλάνε για... αγγαρεία στο Βόλο. 

Κάποιοι άλλοι βέβαια, αναγνωρίζουν ότι τέτοια αποτελέσματα δεν... τιμούν την ομάδα τους! 

Ας δούμε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την ήττα στο Βόλο...

leoforos.gr : Παράδειγμα προς αποφυγή



Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε την πρόκριση, αλλά η εμφάνιση και η ήττα στον Βόλο (1-0) δεν τιμούν κανέναν στο «τριφύλλι».
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μπορεί να πήραν την πρόκριση, όμως η εμφάνιση και κατ' επέκταση η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0, στην ρεβάνς του 4-0 της Λεωφόρου, δεν τιμούν κανέναν στην ομάδα. Με εξαίρεση κάποια λεπτά, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

prasini.gr : Με το μυαλό στους… «4» (photos)


Έχοντας «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου από το πρώτο ματς, ο Παναθηναϊκός έχασε σήμερα στον Βόλο με 1-0.


Από την μια το γεγονός ότι η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο ματς στη Λεωφόρο. Από την άλλη, οι πολλές απουσίες παικτών του βασικού «κορμού». Σε αυτά, προσθέστε και το ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν σήμερα στον Βόλο ήταν… υποτονικοί κι έχετε την… εξήγηση της σημερινής ήττας με 1-0 από τον Ολυμπιακό.

prasinanea.gr : Ήττα... αγγαρείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό που έκανε αγγαρεία μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς οι γηπεδούχοι. Προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι πράσινοι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :