Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

Για το παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας, μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, ανέφερε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και θα κριθεί στο πως θα το προσεγγίσουν οι ίδιοι.

Ο Λοτζέσκι δήλωσε ότι θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να προσεγγίσουν το ματς, όπως έκαναν με την Μπαρτσελόνα, ενώ δήλωσε ότι ο κόσμος δίνει ώθηση στην ομάδα και όλοι στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης ανυπομονούν να παίξουν αύριο γι’ αυτούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λοτζέσκι:

Για το παιχνίδι με την Εφές: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια μας. Να επικεντρωθούμε στην άμυνα και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Για τον κόσμο που γεμίζει το ΣΕΦ: «Είναι απολαυστικό. Η ατμόσφαιρα στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας είναι φανταστική. Μας δίνουν ενέργεια και περιμένουμε πως και πως να παίξουμε για αυτούς. Και είναι πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Ποιο είναι το κλειδί του αυριανού παιχνιδιού: «Ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε το ματς. Έχουμε να παίξουμε στην Ευρωλίγκα εδώ και δύο εβδομάδες. Μερικά παιδιά ξεκουράστηκαν από αυτό κιόλας. Φρέσκαραν τα σώματα τους αλλά όπως είπα πριν πρέπει να το προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε π.χ. με την Μπαρτσελόνα, όπως και στα υπόλοιπα ματς. Πως θα βγούμε έξω, πως θα μπούμε στο παρκέ και πως θα τα πάμε στην άμυνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :