Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΛΕΨΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ... ΛΥΓΙΣΑΝ ΣΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΣΕΤ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ 3-1 ΣΕΤ

Κοντά σε μία τεράστια πρόκριση έφτασε ο Ολυμπιακός, που νίκησε τη Νίζνι στο κλειστό του Ρέντη, αλλά... λύγισε στο "χρυσό" σετ και δεν θα βρεθεί στα ημιτελικά του CEV Cup.

Το καλύτερό του παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποίησε ο Θρύλος κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 σετ, ισοφαρίζοντας την ήττα του με 0-3 στο πρώτο ματς για το Challenge Round του CEV Cup. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν κουρασμένοι στο "χρυσό" σετ, με σαποτέλεσμα να το χάσουν με 8-15 και μαζί με αυτό και την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν νωθρά στο ματς, έχασαν πολύ εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια... μεταμορφώθηκαν και πάλεψαν παλικαρίσια για τη νίκη! Βελτιώνοντας αισθητά το σέρβις και την υποδοχή τους, μπλόκαραν τους Ρώσους, που για τρία σετ έμοιαζαν χαμένοι. Οι Γιορντάνοφ και Καλντέιρα πυροβολούσαν αδιακρίτως, ενώ ο Στεφάνου έβγαζε άμυνες παντού. Έτσι ήρθε η νίκη με 3-1 σετ, η οποία οδήγησε την υπόθεση-πρόκριση στο "χρυσό" σετ.

Εκεί, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν με 3-0 και 8-4 με συνεχόμενους πόντους του Παβλόβ και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει. Έτσι, το 8-15 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, αδικώντας την προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Καζάζη.

Τα σετ: 18-25, 25-21, 25-21, 25-22

Χρυσό σετ: 8-15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 4, Γιούρισιτς 14, Καλντέιρα 21, Γιορντάνοφ 28, Σμαραγδής 9, Κουρνέτας 1, Στεφάνου (λ - 79%) / Μαρούλης, Σωτηρίου

ΝΙΖΝΙ (Κονσταντίνοφ): Έσκο 6, Οσταπένκο 11, Παβλόβ 21, Σάβιν 17, Νίκιτς 16, Κουλέσοβ 7, Γιανούτοβ (λ - 58%) / Αμπράμοβ 1, Σούλγκιν, Τιούριν 1, Λιάμιν

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :