Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ... «ΠΡΕΠΕΙ» ΤΟΥ ΛΑΣΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

«Δεν το συζητώ ότι πρέπει να νικήσουμε», τονίζει ο Στέφαν Λάσμε σε συνέντευξή του στη "Sportday" για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να «πάρει» το ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

«Πρωτίστως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς, ενώ από μόνο του έχει και ιδιαιτερότητες και έχει μεγάλη σημασία το πώς θα δουλέψουμε. Δεν συζητώ ότι πρέπει να νικήσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», αναφέρει ο παίκτης του Παναθηναϊκού ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πολύ σημαντικός τομέας για να πάρουν οι "πράσινοι" την νίκη είναι η άμυνα…

«Θα πρέπει να λειτουργήσει υποδειγματικά, γιατί αυτή θα είναι το κλειδί της νίκης», τονίζει ο Λάσμε και συνεχίζει…

«Δεν θα έλεγα ότι είναι τελικός, αλλά αν το εξετάσουμε από δύο πλευρές θα διαπιστώσουμε πως από τη μία είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα μετά τις ήττες που κάναμε και από την άλλη μια αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και ένα από τα ματς που θέλει να δει όλη η Ευρώπη και θα πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως».

Τέλος ο Λάσμε σχολίασε για τις τρεις σερί ήττες που έκανε ο Παναθηναϊκός στους τελευταίους του αγώνες για το Tοp-16.

«Ελπίζουμε ότι θα γυρίσουμε το κλίμα, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τους τραυματισμούς που κάνουν δυστυχώς την εμφάνισή τους από την εκκίνηση της χρονιάς με τελευταίο τον Τζέιμς (Γκιστ) του οποίου η απουσία στη Μάλαγα ήταν σημαντική, χωρίς φυσικά να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Ωστόσο έχουμε εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο και τον περιμένουμε να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό», κατέληξε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :