Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«ΝΤΟΥ» ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ!

«Ντου» στον επόπτη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά από τους παίκτες του Άρη για την απόφασή του να δείξει σέντρα για το 2-1 υπέρ των Κρητικών!

Η απόφαση του επόπτη, Σπύρου Γουργιώτη, να δείξει ότι η μπάλα μετά την κεφαλιά του Φαΐσκα στο 77’ πέρασε τη γραμμή για το 2-1 υπέρ του Πλατανιά, προκάλεσε την... έκρηξη των ανθρώπων του Άρη.

Οι παίκτες αλλά και άνθρωποι του πάγκου των «κιτρίνων» έτρεξαν προς τον επόπτη προπηλακίζοντάς τον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάτι που είχε ως συνέπεια να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις σχηματίζοντας ένα προστατευτικό τείχος μπροστά από τον επόπτη, που ήδη είχε δεχθεί λεκτική και όχι μόνο επίθεση, ενώ ακόμη και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος, επενέβη σπρώχνοντας όσους είχαν κυριολεκτικά πέσει επάνω στον βοηθό του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση που οδήγησε τον διαιτητή στην ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Με 9 συνέχισε ο Άρης το παιχνίσι, έπειτα από τις αποβολές των Μπουγαΐδη και Μπακασέτα, ενώ ο Σκόρδας ζήτησε από τον Σούλη Παπαδόπουλο να μην αφήσει τους παίκτες του να συνεχίσουν...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :