Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΛΙ... ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Tι είχες... Γιάννη (τυχαίο;;;), τι είχα πάντα! Πάλι φωνάζουν για τη διαιτησία οι "πράσινοι" σε ακόμα έναν αγώνα που η ομάδα τους δεν βλεπόταν και που ο ΟΦΗ είχε υπερδιπλάσιες τελικές προσπάθειες! 

Φυσικά φωνάζουν για μία φάση... εκατοστών, αλλά δε μιλάνε για τα υπέρ τους μη... σφυρίγματα (π.χ η κόκκινη που έπρεπε να πάρει ο Μέντες, όταν πάτησε αντίπαλο), αλλά ούτε ότι το γκολ που πέτυχαν ξεκίνησε από φάουλ του Μπέργκ στον Ζε Εντουάρντο στο χώρο του κέντρου!

Αλλά ας τους αφήσουμε στον... πόνο τους και ας δούμε τι λένε για την... επιτυχία του "Χ" με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

leoforos.gr : Του έκλεψαν τη νίκη

Τα στραβά μάτια του επόπτη Κωσταρά στοίχισαν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος άφησε δύο βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ (1-1).
Για ακόμη μία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα των διαιτητικών εγκλημάτων... Αυτή την φορά ο τυχερός που επωφελήθηκε ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Κλωναρίδη, με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ροβίθης, ο οποίος είχε ξεκινήσει από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ.

prasinanea.gr : Δεν το είδες, Πολυχρόνη;

Ο πρώτος βοηθός, Πολυχρόνης Κωσταράς, δεν υπέδειξε το ξεκάθαρο οφσάιντ του Παπάζογλου στη φάση του πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δεχτεί γκολ και να περιοριστεί στο ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ. Κακή η απόδοση του Τριφυλλιού, ο Κλωναρίδης ο πράσινος σκόρερ στο 41'.

prasini.gr : «Χ»ειρουργείο με Κουτσιάυτη (photos)

Με τον Αρτινό διαιτητή να κάνει… ότι μπορεί, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας με 10 παίκτες!

Στο ίδιο έργο θεατές, θα έλεγε κανείς, θέλοντας να… συνοψίσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο και το σημερινό 1-1. Περαιτέρω σχόλια και… επεξηγήσεις, προφανώς δεν χρειάζεται, για όποιον είναι οπαδός του «τριφυλλιού» ή έχει δει έστω κι ένα φετινό ματς…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :