Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟ!

Την απόφαση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του Έισι Λο στο γόνατο με τον τρόπο που του είχε προτείνει ο γιατρός του στην Αμερική πήραν η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Αμερικανός γκαρντ, που θα μείνει εκτός για 6-9 μήνες!

Οριστικά χωρίς τον Έισι Λο μέχρι το τέλος της σεζόν θα πορευτούν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τον προσωπικό γιατρό του παίκτη, αποφάσισαν να του επιτρέψουν να κάνει την επέμβαση στις ΗΠΑ και με τον τρόπο που εκείνος του είχε προτείνει, προκειμένου να λύσει οριστικά και αμετάκλητα το πρόβλημα στον χόνδρο και τον τένοντα.

Έτσι ο Λο θα αναχωρήσει άμεσα για την πατρίδα του, όπου θα υποβληθεί -πιθανότατα την προσεχή Τρίτη (4/02)- σε ολικό καθαρισμό του χόνδρου και ενίσχυσή του με βλαστοκύτταρα.

Η αποθεραπεία του, θα διαρκέσει από έξι έως εννέα μήνες, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν και οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούν να τον υπολογίζουν μέχρι τότε.

Να θυμίσουμε ότι το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, είχε προτείνει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με απλή αρθροσκόπηση, που θα κρατούσε τον Αμερικανό εκτός για δύο μήνες, αλλά σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γιατρός του, δεν θα έλυνε διά παντός το πρόβλημα.

Αναφορικά με το μέλλον του Λο στο Λιμάνι, πολλά θα εξαρτηθούν από την αποθεραπεία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", το ενδεχόμενο να γίνει χρήση της οψιόν που έχει η ΚΑΕ για ανανέωση του συμβολαίού του και τη νέα σεζόν, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Σε ότι αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης στα γκαρντ, ή η ομάδα θα μείνει ως έχει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :