Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΟ ΜΕ... ΘΑΥΜΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΗΣ *VIDEO HIGHLIGHTS*

Μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι που κρίθηκε από μια απόφαση για την οποία κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, ο Πλατανιάς νίκησε 2-1 τον Άρη και ουσιαστικά τον... "έσπρωξε" στον υποβιβασμό.

Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Θεσσαλονικείς λόγω άγριας επίθεσης στον βοηθό που υπέδειξε γκολ σε προσπάθεια του Φαΐσκα με τον Διούδη να διώχνει μέσα από τη γραμμή (σύμφωνα με το διαιτητικό τρίο, δείτε το σχτικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Τόρες άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανιά να ισοφαρίζει στο 68' ύστερα από εξαιρετική μεταβίβαση του Τάτου. Στο 77' ο Φαίσκα με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους και στη συνέχεια ακολούθησε σύρραξη με τους παίκτες των «κίτρινων» να την... πέφτουν στον επόπτη που υπέδειξε ότι πρέπει να μετρήσει το γκολ.

Ο Μάνταλος διέκοψε το ματς, τονίζοντας πως δεν θα συνεχιστεί αν δεν ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Λίγο πριν διατάξει την επανέρξη της αναμέτρησης, ο διαιτητής της απέβαλε τους Μπουγαΐδη, Μπακασέτα που ξέσπασαν σε λυγμούς. Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικά με τον Άρη να μην μπορεί να πλησιάσει καν στην ισοφάριση.

Δείτε τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα Πλατανιάς-Αρης για την 26η αγωνιστική, ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :