Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΕ;

Πολύ πιθανό μοιάζει το να μην εμφανιστεί ξανά φέτος στα γήπεδα ο Γιάγια Τουρέ, εφόσον επιβεβαιωθούν τα αρκετά δημοσιεύματα του εξωτερικού που κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Δεν της έφτανε η ήττα… τίτλου απ’ τη Λίβερπουλ (3-2), η Μάντσεστερ Σίτι έβαλε κι άλλη μεγάλη σκοτούρα στο κεφάλι της. Ο Γιάγια Τουρέ τραυματίστηκε στο 19’ και έγινε αναγκαστική αλλαγή και ήδη υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για πρόωρο φινάλε στη σεζόν για τον Ιβοριανό πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Θεωρείται δεδομένο πως δεν θα παίξει στο επόμενο ματς των «πολιτών» για την Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το αν θα αγωνιστεί στην πορεία του πρωταθλήματος ή όχι.

Γίνεται, δε, αντιληπτό πως αν δεν ξανααγωνιστεί, τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο και το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Εκεί όπου η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού και σίγουρα αν ο διεθνής μέσος δεν δώσει το «παρών» θα είναι κάτι θετικό για τον Φερνάντο Σάντος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :