Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΤΑ... ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΟ ΚΑΙ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να ...ξεκαθαρίσει πως η φραστική επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη διαιτησία του τρίτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ήταν... «προϊόν κακής εκτίμησης» και πως δεν υπήρχε... «σκέψη ή πρόθεση να θίξει την Ευρωλίγκα».

Παρά την τότε νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (65-59 στις 21/4) στο ΟΑΚΑ και τη μείωση της σειράς των playoffs σε 2-1 ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βρεθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας να κάνει λόγο για διαιτητές «εντεταλμένη υπηρεσία».

Λίγες ώρες αργότερα η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την έναρξη διεξαγωγής εσωτερικής έρευνας, αλλά άμεση ήταν και η αντίδραση της ομάδας, η οποία με νέα ανακοίνωσή της έδωσε εξηγήσεις σχετικά με το... ατυχές της δήλωσης.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκαθαρίζουν τα εξής:

-Η δήλωση της 21ης Απριλίου 2014, που αποδόθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν προϊόν κακής εκτίμησης και σε καμία περίπτωση δεν απηχεί την άποψή του για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Ατυχώς, δε, του αποδόθηκε.

-Υπάρχει εκτίμηση προς τη διοργάνωση και δεν υπήρξε ποτέ ουδεμία σκέψη ή πρόθεση από την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τη θίξει.

-Είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα εξακολουθήσουμε να έχουμε άριστη συνεργασία με δεδομένη την κοινή μας επιθυμία για την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :