Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΧΕΙ... ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη σημερινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΚ.

Επεισοδιακή ήταν και πάλι η κλήρωση για τους διαιτητές των τελικών της Α1 Μπάσκετ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» κι εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον δεύτερο αγώνα, χθες στο ΣΕΦ.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ έκανε λόγο για... δύο μέτρα και δύο σταθμά συγκριτικά με τον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν σταμάτησαν τον αγώνα όταν ακούγονταν υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν παράπονα και από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς δεν έκανε συστάσεις στον κόσμο, όπως είχε συμβεί στον αγώνα του ΟΑΚΑ από την αντίστοιχη διοίκηση των «πράσινων».

Τη διοίκηση του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :