Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«ΒΟΜΒΑ» ΣΕΛΟΥΚ ΓΙΑ... ΤΟΥΡΕ!

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ντιμίτρι Σέλουκ έκανε λόγο για ασέβεια της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στον πελάτη του, Γιάγια Τουρέ, επειδή… ξέχασαν τα γενέθλιά του, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του!

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ «ξαναχτυπά»! Ο άνθρωπος που κατά καιρούς είχε αναστατώσει τον Ολυμπιακό με τις δηλώσεις του στο διάστημα που ο Γιάγια Τουρέ αγωνιζόταν στην Ελλάδα, φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα. Αυτή τη φορά ο γνωστός μάνατζερ τα έβαλε με τη Μάντσεστερ Σίτι γιατί αγνόησε τα γενέθλια του πελάτη του που συνέπεσαν με το πάρτι τίτλου της ομάδας και έθεσε ακόμη και θέμα αποχώρησης του Ιβοριανού μέσου από τους «πολίτες»!

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει αυτό το καλοκαίρι ο Γιάγια. Είναι πολύ δυσαρεστημένος. Αυτό που έγινε στα γενέθλιά του σημαίνει πως ο σύλλογος δεν νοιάζεται γι’ αυτόν. Ήταν μία απόδειξη. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, ότι τον αγαπάνε αλλά το ξέχασαν. Μα τον Γιάγια; Τον παίκτη που τους βοήθησε τόσο να πάρουν δύο πρωταθλήματα; Αν ένας παίκτης σαν κι αυτόν πήγαινε στη Λίβερπουλ, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και θα τον είχαν σαν Θεό. Στη Σίτι όμως δεν αντιμετωπίζεται σαν ήρωας, αλλά σαν… κανένας. Έτσι τον κάνει η ομάδα να αισθάνεται, γι’ αυτό σκέφτεται να φύγει. Και θα το κάνει να συνεχιστεί αυτό», δήλωσε ο Σέλουκ.

«Δεν το κάνουμε αυτό για να πάρει περισσότερα λεφτά. Θα μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα με λιγότερα λεφτά. Αν νομίζουν πως μπορούν να αγοράσουν τα πάντα, κάνουν λάθος. Απλά νομίζω πως δεν τους νοιάζει. Μόνο ένας ανόητος θα ήθελε να φύγει ο Γιάγια», πρόσθεσε για τον Τουρέ, που έχει συμβόλαιο με αποδοχές 220.000 λίρες την εβδομάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :