Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ... ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Είναι η ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους, που πέτυχε τα... ακατόρθωτα, αλλά το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι άλλη... υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες.

Μόνο που τα σφυρίγματα των διαιτητών (δε μιλάω για τον πρώτο τελικό, που υπήρχαν λάθη μεν, αλλά και για τις δύο πλευρές) τα τελευταία (πολλά) χρόνια, δεν είναι δυνατόν να είναι η μόνιμη... απάντηση για κάθε ήττα της ομάδας. Ούτε να μιλάμε για... ψυχολογία, όταν κάποιος ξέρει πως θα σφυρίξει ο διαιτητής. Προσωπικά, θα πείσμωνα περισσότερο και δε θα αποδεχόμουν τη μοίρα μου... Όχι να φτάσουμε να γίνουμε οι... ποδοσφαιρικοί βάζελοι από την κλάψα.

Για το κεφάλαιο "ΟΑΚΑ" δε θα πω πολλά, αφού προέχει το 1-1 και μετά μιλάμε. Απλά, όποιος θέλει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να κάνει την... εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ και όχι να μένει στο Φάληρο. Όποιος δε μπορεί...

Επίσης, λάθη θα γίνουν, ναι, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχεις... 30 ευκαιρίες να πάρεις τον αγώνα και να πετάς και τις 30! Δεν είναι δυνατόν να θες να γίνεις... ήρωας, ενώ ξέρεις ότι με μία μυαλωμένη επίθεση τελειώνεις κατά 90% το παιχνίδι και το θέμα νίκης και να προτιμάς το... "σκοτωμένο".

Όπως και να έχει, η πρώτη ευκαιρία χάθηκε, θα υπάρχει κι άλλη φυσικά, αλλά... προσοχή και δικαιολογίες ΤΕΡΜΑ, γιατί και οι ευκαιρίες λιγοστεύουν και αν πάμε σε 5ο τελικό ξέρετε καλά τι σας περιμένει...

Γι'αυτή την ομάδα και όσα μας έχει προσφέρει, ο κόσμος έχει δείξει κατανόηση στις άσχημες στιγμές της, τις ατυχίες της και έχει σταθεί στο πλευρό της. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ κυρίως, να του δώσετε μια μεγάλη χαρά, που δεν είναι άλλη από το να... ξηλώσετε τους πράσινους από την κορυφή της Ελλάδας. Εκτός και αν ο εγωισμός σας μπορεί ν'ανεχτεί κι άλλα πρωτοσέλιδα όπως... ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..... ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ και άλλα τέτοια. Ο δικός μας πάντως, ΔΕΝ...

Ονειρεμένα τα ευρωπαϊκά, αλλά... μην θεωρείτε ότι τελείωσαν οι υποχρεώσεις σας. Ειδικά φέτος που στην Ευρώπη ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ (υπάρχουν μεν δικαιολογίες, απουσίες, τραυματισμοί, κ.τ.λ) αλλά η ιστορία έγραψε ότι ο πρωταθλητής ευρώπης (ΔΙΣ) δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στο φάιναλ φορ.

Μετά και την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας, ΔΕΝ σας παίρνει για άλλη αποτυχία, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και μόνο, για να δείξετε ακόμα μία φορά ότι μπορείτε να μας κάνετε περήφανους ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και εμείς θα σας το ανταποδίδουμε με την αγάπη και την πίστη που βλέπετε τα τελευταία χρόνια.

Αν δεν τα καταφέρετε φέτος απέναντι ΣΕ ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό, μόνοι σας θα θολώσετε τον μύθο που έχετε χτίσει με ιδρώτα και αίμα δίπλα στο όνομά σας... Πράγμα που θα είναι εντελώς άδικο για ότι μας έχετε προσφέρει.

Υ.Γ. Νεύρα, διαμαρτυρίες και... ηλίθιες τεχνικές ποινές, όπως και τα χαζά αντιαθλητικά καλό είναι να λείψουν, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν το έργο σας  ακόμα δυσκολότερο...











Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :