Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΪΝΣ ΣΤΟΝ... ΜΕΝΣΑ-ΜΠΟΝΣΟΥ! *VIDEOS*

Ότι ο Ολυμπιακός έριξε έντονες ματιές πριν μερικές βδομάδες στον Κάιλ Χάινς είναι δεδομένο, όπως δεδομένη ήταν και η επιθυμία του παίκτη ν'αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ερχομός του Ιτούδη όμως στους Μοσχοβίτες και εφόσον είπε στους διοικούντες της Ρώσικης ομάδα ότι θέλει τον Χάινς στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, έβαλε τέλος στα σενάρια για επιστροφή του Αμερικάνου σέντερ στον Ολυμπιακό. 

Άλλωστε ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και όπως σας είχαμε ενημερώσει όταν όλοι σχεδόν τον είχαν με το ένα πόδι ξανά στον Πειραιά, μόνο απλή υπόθεση δεν ήταν, ενώ σας μιλήσαμε και για παίκτη - έκπληξη με τον οποίο είχε μία πρώτη επαφή ο Ολυμπιακός (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο παίκτης αυτός λοιπόν ακούει στο όνομα Ποπς Μενσά Μπονσού, αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι πέρσι με πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του και ήταν ένας παίκτης που ανέκαθεν άρεσε στον Γιώργο Μπαρτζώκα, άλλωστε είχε απασχολήσει και πέρσι, μόνο που οι αμφιβολίες για έναν τραυματισμό που είχε περάσει "έκοψαν" τον παίκτη. Σίγουρα τον θυμάστε όλοι, αφού ήταν... πρωταγωνιστής στο επεισόδιο που είχα λάβει χώρα στο ΣΕΦ με τον Μίρζα Μπέγκιτς και τα... επικά "μπουκέτα" που είχαν πέσει στον αγώνα Ολυμπιακός - Γαλατασαράι.

Ο ύψους 2.06 Άγγλος σέντερ που έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι,είναι πολύ εκρηκτικός παίκτης με... άλμα στο Θεό, έκανε... παππάδες με τον Κάρλος Αρόγιο να του δίνει έτοιμα... καρφώματα (δείτε το βίντεο που ακολουθεί) και σαφώς με τον Ντάντστον μπορούν ν'αποτελέσουν ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα ψηλών στην Ευρώπη. O Oλυμπιακός έχει προσεγγίσει ήδη τον παίκτη και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση που άφησε κενή ο Σέντρικ Σίμονς...

Ο 31χρονος Άγγλος έχει σπουδάσει ψυχολογία στο George Washington University έχει φορέσει τη φανέλα, ουκ ολίγων ομάδων. Είχε περάσει από το Ντάλας, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη και την Μπένετον, τη Γρανάδα, την Μπανταλόνα,στη συνέχεια επέστρεψε στο ΝΒΑ και φόρεσε τη φανέλα των Σαν Αντόνιο, Χιούστον Ρόκετς, Τορόντο Ράπτορς, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη Ρωσία δεν έμεινε πολύ και επέστρεψε στο ΝΒΑ ξανά για τους Χόρνετς αυτή τη φορά,για να γυρίσει οριστικά πλέον στην Ευρώπη και να φορέσει κατά σειρά τη φανένα των Asvel, Μπεσίκτας, Σεβίλλη, Αρμάνι και τέλος Γαλατασαράι.

Στην Ευρωλίγκα αγωνιζόταν πέρσι κάτι λιγότερο από 25 λεπτά μ.ο, και είχε 10,4 πόντους με ευστοχία στα δίποντα 58,9% (56/95) , 58% στις ελεύθερες βολές (30/52), και 8,5 ριμπάουντ μ.ο ανά παιχνίδι.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις ικανότητες του Μενσά Μπονσού αλλά και τις μπουνιές με τον Μπέγκιτς στο ΣΕΦ :


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :