Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΛΑΦΑΓΙΕΤ! *VIDEOS*



Μία... ανάσα από την απόκτησή του γκαρντ της Βαλένθια, Ολιβερ Λαφαγιέτ (30, 1.88μ.) για 1+1 χρόνια βρίσκεται ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινωθεί η μεταγραφή του, η οποία θα είναι η πρώτη της φετινής περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση στον παίκτη της Βαλένθια, ο οποίος έχει απαντήσει θετικά και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο Θρύλο. Ο Λαφαγιέτ έρχεται στην Ελλάδα ως αντικαταστάτης του Εϊσί Λο και ταιριάζει... γάντι με τον Βασίλη Σπανούλη.

Είναι καλός δημιουργός και αξιόπιστος σούτερ. Είχε 8,9 πόντους (με 43,1% στα δίποντα, 37,7% στα τρίποντα και το εξωπραγματικό 97,2% στις βολές, 35/36), 4,2 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ, 1,4 κλέψιμο και 2,1 λάθη σε 22'16'' συμμετοχής κατά μέσο όρο στο Eurocup.

Στην ισπανική λίγκα, όπου η Βαλένθια κόντεψε να αφήσει εκτός στους ημιτελικούς την Μπαρτσελόνα σημειώνοντας δύο break, αλλά χάνοντας τρία ματς στην έδρα της, ο Λαφαγιέτ είχε: 7,9 π., 4,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ σε 40 αγώνες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να… δέσει γρήγορα με την ομάδα, καθώς διαθέτει αρκετή εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζαλγκίρις, Αναντολού Εφές, Πρόκομ, Μακάμπι Ασχόντ και Παρτίζαν.

Ταυτόχρονα, το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Ντιλέινι παραμένει «ζεστό». Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, που εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του, βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των ερυθρόλευκων, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του.





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :