Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ... ΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Στις προπονήσεις της Φούλαμ ενσωματώθηκε τη Δευτέρα ο Κώστας Μήτρογλου και αναμένει τις... εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. Οι Λονδρέζοι πάντως συζητούν μόνο για μεταγραφή με τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Με τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι ο διεθνής επιθετικός να μην συνεχίσει στη Φούλαμ και την Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, η αγγλική ομάδα κοστολογεί τουλάχιστον στα 12 εκ. ευρώ τον Κώστα Μήτρογλου. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Ωστόσο, η Φούλαμ θεωρεί τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, ένα σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο και δεν διαπραγματεύεται τον δανεισμό του παρά μόνο την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή.

Η δεύτερη ομάδα από την τουρκική αγορά μετά την Μπεσίκτας που έδειξε ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ ήταν η Τραμπζονσπόρ. Ο σύλλογος της Τραπεζούντας κατέθεσε πριν λίγες μέρες πρόταση περίπου 9 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ, προσφέροντας στον "πιστολέρο" 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Η απάντηση ήταν αρνητική και έτσι... έκλεισε η πόρτα για την Τραμπζονσπόρ.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, την Ιταλία και τη Ρωσία. Γουέστ Χαμ, ΚΠΡ, Σαμπντόρια και Σπάρτακ Μόσχας έχουν «τσεκάρει» την περίπτωση του Μήτρογλου και είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος ο παίκτης έχει βάλει προτεραιότητα την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να αγωνίζεται δηλαδή, βασικός προκειμένου να βρει ξανά τα πατήματα του. Άλλωστε, η Εθνική ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας στις αρχές Σεπτεμβρίου και ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το προσεχές διάστημα, ο διεθνής φορ θα αποφασίσει από κοινού με τη Φούλαμ για το ποδοσφαιρικό του μέλλον με τους Άγγλους να επιθυμούν την παραμονή του τη νέα σεζόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :