Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!



Το ενδεχόμενο ο Ρομπέρτο να συμπεριληφθεί στους αρχηγούς του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2014-15 είναι πολύ πιθανό με τον Ισπανό τερματοφύλακα να ερωτάται σχετικά και ν' απαντά με... νόημα: «Δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να δείχνω το τι μπορώ να κάνω για αυτήν την ομάδα και να προσφέρω τα πάντα.

Συνέχεια θα προσφέρω ό,τι χρειάζεται. Οι συμπαίκτες μου μπορούν να βασίζονται σε εμένα. Έχουμε ήδη πολύ καλούς αρχηγούς που βοηθούν πολύ την ομάδα μας».

Αναφορικά με τα συναισθήματά του για το ότι βρίσκεται για 2ο χρόνο στον Ολυμπιακό τόνισε: «Είναι λογικό να είναι πιο απλό και πιο εύκολο για σένα. Είναι αλλιώς όταν έρχεσαι για ακόμα μία χρονιά. Τα ξέρεις όλα. Πως λειτουργεί ο σύλλογος, ποιες οι απαιτήσεις, τι θέλουν από εσένα. Είναι πιο εύκολο να δουλεύεις έτσι»

Για τις αλλαγές σε πρόσωπα που υπάρχουν στο ρόστερ είπε: «Είναι σίγουρα πιο εύκολο να έχεις τους ίδιους παίκτες. Η ομάδα αλλάζει όμως. Ήρθαν νέα άτομα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να κάνουμε την ομάδα μας πιο δυνατή για τη νέα χρονιά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :