Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΜΠΙΝΙΟ!

Παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό (κυριολεκτικά) από χθες βράδυ τις εξελίξεις στην υπόθεση Ρομπίνιο, μαζί ταυτόχρονα με την πληροφόρηση που έχουμε την τύχη να λαμβάνουμε από την Ιταλία, μας οδήγησε να γράψουμε αυτές τις γραμμές.

Η διαβεβαίωση που έχει ο Γκαλιάνι από τους Άραβες ότι θα φτάσει στα γραφεία της Μίλαν σύντομα πρόταση για τον Ρομπίνιο, δεν "άφησε" να μετακινηθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό. 

Ο Γκαλιάνι "πατάει" πάνω στην πρόταση του Ολυμπιακού και φωνάζει δυνατά για να τον ακούσουν μέχρι την... Αραβία, ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Βραζιάνου άσου -πράγμα που όντως έχει συμβεί-. (Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Το ίδιο δυνατά φωνάζει και η ατζέντης-δικηγόρος του παίκτη, για να το ακούσουν αυτοί που πρέπει, ότι ο Ρομπίνιο δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) . Σιγά μην είχε δηλαδή, εδώ δεν έχει για το... Κατάρ και το... Ντουμπάι! 

Ο Γκαλιάνι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κρατάει "ζεστό" τον Ολυμπιακό γιατί ρισκάρει... Ρισκάρει η φημολογούμενη πρόταση να μην φτάσει ποτέ ή να είναι χαμηλότερη του... αναμενόμενου και να μείνει με το... παγωτό στο χέρι. 

Ο -κοινός- σκοπός τόσο του ίδιου όσο και της μάνατζερ του παίκτη είναι προφανείς... Εφόσον ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά, που του προσφέρει και το δέλεαρ του Champions League, εσείς Άραβες και... λοιποί, θα πρέπει να τα σκάσετε χοντρά αν θέλετε τον παίκτη.

Τώρα λοιπόν που κάθεστε και ετοιμάζετε την πρόταση, βάλτε κάτι... παραπάνω για να γίνει δικός σας ο παίκτης.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια στην υπόθεση Ρομπίνιο και φυσικά κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει ούτε τον Γκαλιάνι που ψάχνει λεφτά για να αγοράσει παίκτες η Μίλαν, αλλά ούτε και την Μαρίζα Ράμος που κοιτάει το όφελος του πελάτη της,αλλά και το δικό της φυσικά.

Όλα είναι στο χέρι του ίδιου του παίκτη... Αν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, θα έρθει στον Ολυμπιακό. Αν έχει πάρει απόφαση ότι ήρθε η ώρα της σύνταξης θα πάει εκεί που θα πέσουν τα πιο πολλά... Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός, ταπεινή μας άποψη (αν και οι άνθρωποί του που είναι στην υπόθεση σαφώς γνωρίζουν καλύτερα από μας τι πρέπει να κάνουν) είναι ότι θα έπρεπε να ζορίσει για άμεση απάντηση και να αφήσει να εννοηθεί ότι δε μπορεί να περιμένει περισσότερο από κάτι... ώρες. Τότε ο Γκαλιάνι και η Ράμος θα έβλεπαν κατάφατσα το ενδεχόμενο να τους μείνει ο παίκτης... "αμανάτι", πράγμα που ούτε στον χειρότερό τους εφιάλτη δε θέλουν να συμβεί. Εκτός πια και αν είναι τόσο σίγουροι ότι η φημολογούμενη πρόταση θα φτάσει και θα είναι στο ύψος που αυτοί επιθυμούν.

Έτσι λοιπόν,  χρησιμοποίησαν τον Ολυμπιακό για να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη και αν κάτι στραβώσει με την Αραβία, υπάρχει ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού... που ίσως θελήσει να προσφέρει κάτι παραπάνω για να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει τους Άραβες προκειμένου να φέρει τον παίκτη στον Πειραιά.

Με λίγα λόγια, και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος για τον Γκαλιάνι και την Ράμος...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :