Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΡΑΝΙΕΡΙ ΣΕ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει αυτές τις μέρες ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ακόμα δεν ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας και εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πρόσωπα και πράγματα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πρώτα ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε και έκανε συνάντηση με τον προπονητή των Ελπίδων, Κώστα Τσάνα, για να τον ενημερώσει για τους νέους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προβιβαστούν στην Ανδρών και μετά άρχισε να επικοινωνεί με διάφορους διεθνείς έτσι ώστε να αρχίσει να γνωρίζει τους παίκτες με τους οποίους θα εργαστεί.

Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν και ο Κώστας Μήτρογλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr". Ο 62χρονος τεχνικός εκτιμάει απεριόριστα τα προσόντα του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και θέλει να τον έχει ετοιμοπόλεμο με την έναρξη των υποχρεώσεων της "γαλανόλευκης". Γι΄ αυτό του ζήτησε να βρει άμεσα ομάδα.

"Ποντάρω πολύ σε εσένα και πρέπει να κάνεις τα αδύνατα για να βρεις γρήγορα ομάδα. Έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο για το πρώτο μας αγώνα με τη Ρουμανία", ήταν μερικά από τα λόγια του Ιταλού στον Μήτρογλου.

Ο 26χρονος γκολτζής δεν υπολογίζεται από τη Φούλαμ και έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις μέχρι στιγμής για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο "Μητρογκόλ" δεν έχει βρει ακόμα αυτό που ψάχνει με αποτέλεσμα να μπαίνει σε λίγες μέρες ο Αύγουστος και να μην έχει ομάδα. Ο Ρανιέρι, που είδε ότι ο παίκτης ήταν ανέτοιμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ανησυχεί βλέποντας ότι βασικός σέντερ φορ της Ελλάδας παραμένει ανενεργός. Και με το τηλεφώνημα που του έκανε προσπάθησε να τον πιέσει να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του.

Ο πρώην προπονητής της Μονακό έχει ξεκαθαρίσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, ότι θέλει να φτιάξει μια νεανική και γρήγορη ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα είναι "μάχιμοι" και θα παίζουν στις ομάδες τους. Αν, λοιπόν, ο Μήτρογλου αργήσει να βρει σύλλογο και μείνει πίσω σε φόρμα είναι πολύ πιθανό να μην υπολογίζεται από τον Ρανιέρι ενόψει των πρώτων αναμετρήσεων της Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :