Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΓΙ'ΑΥΤΟ... «ΠΑΙΖΕΙ» ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ! (PHOTOS)

Μπορεί να μην ικανοποίησε τόσο τη Μίλαν, όσο και τον ίδιο τον παίκτη η προσφορά του Ολυμπιακού, αλλά ταυτόχρονα, όσο και αν λένε για... Αραβικά Εμιράτα, Αμερική και Βραζιλία ο Γκαλιάνι και η Ράμος, δεν έχουν απολύτως τίποτα χειροπιαστό στα χέρια τους!

Αν θυμάστε, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το... "όχι" του Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό, σας είχαμε ενημερώσει για το τι ακριβώς παίζει στην υπόθεσή του, και όπως όλα δείχνουν πλέον... δικαιωθήκαμε μέχρι "κεραίας" (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Επίσης, σας ενημερώσαμε από... προχθές ότι η Φλαμένγκο αποσύρθηκε από την απόκτηση του παίκτη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) τη στιγμή που κάποια ΜΜΕ συνεχίζουν να την έχουν στο "παιχνίδι" της διεκδίκησής του ακόμα και σήμερα! Το λόγο τον γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, απλά να τους ενημερώσουμε ότι χθες βράδυ, υπήρχε ακόμα μία επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της "Φλα", Eντουάρντο Μπαντέιρα ντε Μέλο αυτή τη φορά, που είπε :

"Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα συγκεκριμένο για τον Ρομπίνιο. Για να γίνει μία τέτοια κίνηση θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή επενδυτών. Δε μπορούμε να κάνουμε μία κίνηση που θα επιβάρυνε την λειτουργία του συνόλου", δήλωσε ο... Νο1 του Βραζιλιάνικου συλλόγου και κάπου εδώ το θέμα κλείνει για την Φλαμένγκο, η οποία δεν μπορεί να πληρώσει το 1,8 εκ ευρώ στο Ρομπίνιο για ένα χρόνο (έτσι αναφέρει το δημοσίευμα που μπορείτε να δείτε στη φωτο 1).

Από εκεί και πέρα η Σάντος, από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα οικονομικά δεδομένα για τον παίκτη, έκανε... "όπισθεν" (φωτο 2) και τι απομένει στη Μίλαν και τον παίκτη; Η Αμερική με το... MLS και τα Αραβικά Εμιράτα.

Για να δούμε τι παίζει λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις :

To Oρλάντο, που ήθελε τον παίκτη στο MLS, τερμάτισε οριστικά τις συζητήσεις για την απόκτηση του παίκτη, εξαιτίας του υψηλού κόστους! (φωτο 3).

Tι απομένει λοιπόν; Η... Αλ Τζαζίρα και ίσως κάποια ομάδα από το Κατάρ, που για τη στιγμή που μιλάμε... ακόμα στέλνουν προσφορές! Τίποτα απολύτως δεν έχει στα χέρια του ο Γκαλιάνι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και το όλο κλίμα στα Ιταλικά ΜΜΕ έχει μεγάλη δόση... αμφιβολίας για το κατά πόσο θα φτάσουν προτάσεις από τα Αραβικά Εμιράτα, τη στιγμή που πριν από λίγες μέρες μιλούσαν για... "βροχή χρυσού"!

Επίσης, το κλίμα στους οπαδούς την Μίλαν είναι πολύ βαρύ για τον Γκαλιάνι και στα διάφορα φόρουμ, λένε ότι πρέπει να πάνε στο... σπίτι του και να τον ρωτήσουν γιατί ανανέωσε το συμβόλαιο στον Ρομπίνιο, πριν ένα χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Οι "τιφόζι" της Μίλαν θέλουν μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα τους, αλλά στα ταμεία της Μίλαν υπάρχει τουλάχιστον... στενότητα! Έτσι, αν δε φύγει ο Ρομπίνιο δεν μπορεί να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι η Ιταλική ομάδα, γεγονός που έχει εξοργίσει τον κόσμο, τόσο με τον Γκαλιάνι, όσο και με τον Ρομπίνιο που το ένα του... μυρίζει και το άλλο του βρωμάει!

Εφόσον δεν υπάρχει φως στο τούνελ λοιπόν για τη Μίλαν (αυτή είναι που καίγεται, ο Ρομπίνιο δε... σκάει κιόλας να συνεχίσει να κάνει τις διακοπές του στο Μιλάνο και να πληρώνεται αδρά) και όσο θα συνεχίσει να μην υπάρχει μένει "ζωντανή" η περίπτωση του Ολυμπιακού που έχει τις όποιες πιθανότητές του. Τονίζουμε και πάλι, ότι αυτά είναι τα δεδομένα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που σε... μία ώρα μπορεί ν'αλλάξουν.

Για το τέλος, έχουμε μία απορία... Όλοι αυτοί που ανέφεραν για πρόταση αγοράς του παίκτη από τον Ολυμπιακό, έναντι μάλιστα του ποσού των 5 εκ ευρώ προς τη Μίλαν και 2,5 εκ ευρώ στον παίκτη, τι... όνειρο είδαν; Αν είχε κάνει τέτοια πρόταση ο Ολυμπιακός, ο παίκτης θα ήταν ΗΔΗ στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί... αμφιβολίες για το κατά πόσο έχει "όρεξη" ο παίκτης να παίξει μπάλα και γι'αυτό θέλησε το δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Αν έρθει και παίξει τα... μισά από αυτά που ξέρει, τότε ναι, να πληρώσει για την απόκτησή του. Αν έρθει για να... κοροϊδεύει, όπως κάνει τώρα στη Μίλαν, να υπάρχει η λύση της... επιστροφής στη βάση του.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα και αναρωτιόμαστε γιατί κάποιοι επιμένουν να λένε στον κόσμο τα... δικά τους!

Kαι τώρα που τελείωσε η παρουσίαση της επικαιρότητας για τον Ρομπίνιο, θυμηθείτε τι λέγαμε πριν από μέρες για το ρίσκο και το "παιχνίδι" των Γκαλιάνι και Ράμος ΕΔΩ.














Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :