Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ 4ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ!

Το ότι στον Μίτσελ αρέσει ο Νορντίν Άμραμπατ  και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του δεν είναι... μυστικό. 

Ο Ολυμπιακός απέκτησε για τις πτέρυγες τον Αφελάι (πιο σωστά για την... μία πτέρυγα), ενώ για την άλλη υπάρχουν αρκετοί παίκτες καλοί που έχουν σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση.

Ο Ντοσεβί είναι ένας από αυτούς που ναι μεν έχει ικανοποιήσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του τον Μίτσελ,αλλά θα ήθελε κάτι... ακόμα καλύτερο.

Η ονειρεμένη επιθετική τετράδα για τον Μίτσελ θα ήταν οι Αφελάι, Άμπραμπατ, Τσόρι και... ένας ικανότατος και γρήγορος φορ. Aυτή τη στιγμή έχει... 2 στα 4, ενώ με την απόκτηση φορ θα γίνει 3 στα 4... 

Σαφώς και υπάρχουν προτεραιότητες, και αυτές τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο... Πουλίδο ή ο αντι-Πουλίδο και ο φορ.

Υπάρχει όμως και το σενάριο που λέει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά και για τον Άμραμπατ, προκειμένου να γίνει το... όνειρο του Μίτσελ και το 4 στα 4 (αλλά και του Αφελάι - δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) πραγματικότητα. Ίσως γι'αυτό να θεωρείται... δεδομένη η παραχώρηση του Δημήτρη Κολοβού ως δανεικός (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Φήμες ή αλήθεια; Θα το γνωρίζουμε σε λίγες μέρες. Ή ώρες...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :