Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ» ΠΟΥ... ΒΛΕΠΕΙ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

Προβληματισμένος είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι με το θέμα των επιθετικών που θα στελεχώσουν τη γραμμή κρούσης της Εθνικής ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016 απέναντι στη Ρουμανία στις αρχές Σεπτέμβρη στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Μήτρογλου και Σαμαράς παραμένουν χωρίς ομάδα, Σαλπιγγίδης και Γκέκας δεν είναι στα σχέδια του Ιταλού τεχνικού και ο χρόνος περνάει...

Ο Ρανιέρι θέλει παίκτες που να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους  και έχει ξεκαθαρίσει ότι αν κάποιος δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν πρόκειται να κληθεί στην Εθνική ομάδα. 

Ο Ρανιέρι αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και η προσοχή του έχει στραφεί στον Δημήτρη Διαμαντάκο. Οι  εμφανίσεις του νεαρού επιθετικού στα φιλικά των "ερυθρολεύκων" στο ICC τράβηξαν την προσοχή του Ιταλού κόουτς που αναμένεται να δει τον παίκτη και από... κοντά στο φιλικό με τη Μπιλμπάο στον Πειραιά (13/8). 

Η πρώτη εντύπωση του Ρανιέρι για τον Διαμαντάκο είναι θετικότατη και αν συνεχίσει έτσι ο νεαρός φορ είναι δεδομένο ότι θα κληθεί στην Εθνική ομάδα, με πολλές μάλιστα πιθανότητες να είναι ακόμα και στο αρχικό σχήμα. 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :