Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ, ΟΥΤΕ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ...

Όπου και να κοιτάξουμε στα ΜΜΕ, διαβάζουμε και μία πιθανή εκδοχή για τη χάρη που αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 17/8. (διαβάστε την ΕΔΩ).

Τα περισσότερα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η χάρη είναι ο... Πουλίδο. Μα ο Πουλίδο έχει ανακοινωθεί ουσιαστικά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από 15 Μαίου! Η ομάδα έκανε τις επαφές, συμφώνησε με τον παίκτη, με τον τελευταίο να βάζει την υπογραφή του (δείτε το θέμα ΕΔΩ).  

Τι άλλο θα μπορούσε δηλαδή να κάνει ο Ολυμπιακός που δεν το κάνει ήδη; H υπόθεση είναι στα δικαστήρια, θα εκδικαστεί 26/8 (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να περιμένει. Άρα, τι... χάρη;

Άλλοι πάλι, αναφέρουν ότι η χάρη ήταν ο Μπενίτες! Μα πως να είναι ο Μπενίτες, όταν ο παίκτης ήταν ΗΔΗ στην Αθήνα από το Σάββατο το μεσημέρι; (δείτε το θέμα ΕΔΩ).  Η συνέντευξη Μίτσελ ήταν μία μέρα μετά, την Κυριακή! 

Mάλλον αλλού λοιπόν πρέπει να ψάξουμε για την... χάρη που ζήτησε ο Μίτσελ και που ο Μαρινάκης του απάντησε ότι "θα προσπαθήσει".

Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την πεποίθηση ότι τελικά θα του γίνει η χάρη που ζήτησε, άρα στο αμέσως προσεχές διάστημα εφόσον επιβεβαιωθεί, θα γνωρίζουμε τι ήταν αυτό που ζήτησε. Aν δεν επιβεβαιωθεί, πιθανότατα δε θα μάθουμε ποτέ...




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :