Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ!



Στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπενίτες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπενίτες, σύμφωνα με πληροφορίες, από το μεσημέρι του Σαββάτου (16/8) για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες στην υπόθεση του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με το Θρύλο.

Ο Μπενίτες θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Νίκη Βόλου στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Γκουαρανί και είναι στην διακριτική ευχέρεια του Μίτσελ αν θα αποφασίσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Παραγουανός φορ είχε στα χέρια του προτάσεις από Γερμανία και Ισπανία, ωστόσο απάντησε αμέσως θετικά μόλις έμαθε για την επιθυμία του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :