Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ...

Ούτε ο... Χίτσκοκ δε θα έφτιαχνε τέτοιο σενάριο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Από χθες το βράδυ υπάρχει το θέμα Ινσούα - Χολέμπας, όπως σας ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα γραφεία του Ολυμπιακού υπάρχει πολύ καλή πρόταση για τον Χοσέ...

Πάμε παρακάτω τώρα... Στο θέμα του Πουλίδο, η Τίγκρες απειλεί με... μηνύσεις τον παίκτη ενώ ζητάει την... ρήτρα του, αξίας 12 εκ ευρώ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Στο... λιμάνι δεν δίνουν σημασία σε αυτά που λένε οι Μεξικανοί, αλλά δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο τον Πουλίδο που θα ενσωματωθεί στην ομάδα... όταν ξεμπλέξει. Το Champions League άλλωστε αρχίζει σε λιγότερο από 20 μέρες...

Άρα; Επιθετικός, το πρώτο μέλημα του Μίτσελ, για το οποίο σας ενημερώσαμε από χθες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Για τον Γκουιντέτι που ακούστηκε τις τελευταίες ώρες, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το λιμάνι, ενώ ανοιχτές είναι οι υποθέσεις Ζόνας, Μήτρογλου (το απόλυτο φαβορί όπως σας έχουμε ενημερώσει από 6/8), αλλά και του Άντι Ντελόρ (σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, δείτε το θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ) της Γαλλικής Τουρ και ο... Θεός ξέρει ποιές άλλες ακόμα!

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 4 εκ ευρώ στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της το Γιάννη Μανιάτη.

Όλο και περισσότερες είναι οι φήμες που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόταση στον Ολυμπιακό και για την παραχώρηση του Χαβιέρ Σαβιόλα! Στο λιμάνι δε θα έλεγαν όχι, αφού το συμβόλαιο του παίκτη είναι αρκετά μεγάλο. Επιβεβαίωση πάντως για την ύπαρξη πρότασης δεν έχει φτάσει... ακόμη.

Στο θέμα του αντί-Σάμαρη, ο Ολυμπιακός προσπαθεί ακόμα (;) για τον Ντιόπ της Λεβάντε, ο Σαντόμ της Παρί δείχνει πιο... μακριά, ενώ υπάρχει ο Ντιγκάρ της Νις (όποιος θέλει μπορεί να τον δει απόψε κόντρα στην Μαρσέιγ ΕΔΩ), κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν για τον Εσιέν της Μίλαν, ενώ και εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν βγει προς τα έξω...

Πόσες υποθέσεις θα "κλείσουν" από τα παραπάνω μεταγραφικά μέτωπα είναι άγνωστο, αλλά πάλι καλά που φτάνουμε στο τέλος. Αν και είναι δεδομένο ότι μετά θα υπάρξουν και τα σενάρια των ελεύθερων (είναι και ο... Ρόνι τέτοιος άλλωστε)!


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :