Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ... ΑΝΑΒΕΙ «ΦΩΤΙΕΣ»!



Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα -ίσως και εντός της ημέρας- να προκύψει μεταγραφικό... ταξίδι-αστραπή ανθρώπου του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Πιθανότερος προορισμός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι η Ιταλία, αφού οι ερυθρόλευκοι εκεί έχουν αυτήν τη στιγμή τις περισσότερες ανοιχτές υποθέσεις.

Όπως έχουμε αναφέρει, "παίζει" ακόμα του Ρομπίνιο, που είναι η μεγάλη... "βόμβα" που παλεύουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Νιάνγκ, Πάντεφ, Ζαπάτα και Μπιάνκι.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να εξετάζουν ακόμα μία... υπόθεση-έκπληξη από την Ιταλία, αφού υπάρχει ένα σενάριο που αναφέρει ότι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής δεν έχει γραφτεί ακόμα στον Τύπο ή έχει αναφερθεί αλλά έχει περάσει στα... ψιλά.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού αναμένεται άμεσα στην Ιταλία για να "τρέξει" ένα από τα προαναφερθέντα μεταγραφικά ζητήματα, χωρίς να αποκλείεται σε καμιά περίπτωση η κίνηση-έκπληξη.

Το ταξίδι, πάντως, μπορεί να συνδυαστεί και με την περίπτωση του Κώστα Μανωλά αφού είναι γνωστό το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από ιταλικές ομάδες για τον διεθνή αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Όπως γίνεται αντιληπτό το επόμενο διήμερο είναι πολύ κρίσιμο και είναι εξαιρετικά πιθανό μέχρι την Τετάρτη να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο Λιμάνι όσον αφορά τη μεταγραφή-βόμβα και το θέμα Μανωλά.

Εν αναμονή γιατί το... φιτίλι φαίνεται ότι έχει ανάψει!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :