Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ...

Εύκολα ή δύσκολα, η άκρη με τη Μίλαν θα βρεθεί (αν δεν έχει βρεθεί ήδη, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα από χθες - δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) για τον Ρομπίνο.

Η Μίλαν έτσι κι αλλιώς είναι σε απόγνωση, αφού έχει 30 συμβόλαια που "τρέχουν" αυτή τη στιγμή στην ομάδα, και εκτός του Ρομπίνιο έχουν μπει στη... μαύρη λίστα οι Αλμπερτάτσι, Νιάνγκ, Εσιέν, Ζακάρντο και ένας από τους Ζαπάτα ή Μεξές.

Λεφτά στα ταμεία των "ροσονέρι" για μεταγραφές δεν υπάρχουν και η μόνη λύση για να έρθει κάποιος νέος παίκτης στους Μιλανέζους είναι η απαλλαγή από τα τρέχοντα συμβόλαια. Ο κόσμος πιέζει αφόρητα για μεταγραφική ενίσχυση (ειδικά μετά τα... 8 γκολ από Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Σίτι στο ICC).

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι τι... κουβαλάει στο μυαλό του ο Βραζιλιάνος άσος. Ο παίκτης θέλει να κερδίσει χρόνο και το τραβάει όσο μπορεί, το θέμα όμως είναι ότι πέρα από τη Μίλαν που καθυστερεί (όχι ότι μας ενδιαφέρει κιόλας), καθυστερεί και τις όποιες εξελίξεις στον Ολυμπιακό. 

Με τα σημερινά δεδομένα, στην Ευρώπη μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να πάει, ενώ για Κατάρ δε θέλει ούτε ν'ακούει, αφού θεωρεί ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο για 3 τουλάχιστον ακόμη χρόνια. Οι ομάδες τις Βραζιλίας δεν μπορούν να... πληρώσουν, ενώ οι Αμερικανοί του Ορλάντο δε μπορούν να υπογράψουν παίκτη πριν το 2015...

H λογική λέει ότι όσο περνάνε οι μέρες τόσο μεγαλώνουν και οι ελπίδες του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Αρκεί φυσικά να μην τύχει κανένα... απρόοπτο (π.χ εμπλοκή άλλης ομάδας) γιατί έτσι θα χαθεί και ο παίκτης αλλά και ο... χρόνος. Άλλωστε, αν δεν υπήρχαν ελπίδες είτε θα είχε γίνει λόγος για απόσυρση ενδιαφέροντος, είτε... διάψευση. Το χαρτί λοιπόν... γυρίζει ακόμα και απλά περιμένουμε.

Το θέμα είναι ότι ήδη μπήκαμε στον Αύγουστο και ο Μίτσελ σε όλη την προετοιμασία δεν έχει βασικά γρανάζια στα χέρια του για να χτίσει όπως αυτός επιθυμεί την ερυθρόλευκη μηχανή... Δεν έχουν απομείνει και πολλά φιλικά άλλωστε για να μονταριστεί η ομάδα. Και αν για το Ελληνικό πρωτάθλημα δε το συζητάμε, το Τσάμπιονς Λιγκ δε μπορεί να περιμένει...  
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :