Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

«ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΡΕΣ Η ΜΑΛΑΓΑ»



Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες από τον Ολυμπιακό βρίσκεται η Μάλαγα, σύμφωνα με δημοσίευμα που αναφέρει ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά και το deal αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Στην Μάλαγα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός αμυντικός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «laopiniondemalaga.es», η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τόρες με κανονική μεταγραφή.

Στη Μάλαγα βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Τόρες, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και είναι σε θέση να καλύψει το κενό του Χεσούς Γκαμέζ που αποχώρησε για την Ατλέτικο.

Ο 28χρονος αμυντικός φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, μετρώντας 10 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, κυρίως λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :