Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ!



Τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια κάλεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική και για πολλούς η συγκεκριμένη κίνηση ήταν... έκπληξη!

Όχι για μας όμως, αφού δικαιωθήκαμε για ακόμα μια φορά, αφού σας είχαμε ενημερώσει σχετικά από... 9/8, δείτε το θέμα ΕΔΩ

Πολλές αλλαγές αλλά και... εκπλήξεις από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό στις κλήσεις του για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

Ο Ιταλός τεχνικός, στην πρώτη του φορά που καλεί τους διεθνείς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Κατσουράνη, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα, καθώς και άλλους ποδοσφαιριστές που έδιναν το «παρών» στην αποστολή της "γαλανόλευκης".

Την ίδια στιγμή κάλεσε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μέχρι σήμερα στην Εθνική ομάδα ανδρών και πρόκειται για τον Καράμπελα και τον Διαμαντάκο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού:

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα, Μανωλάς, Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Σιόβας, Ταχτσίδης, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :