Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ... «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ!



Ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε ότι η Άρσεναλ δεν... "καίγεται" αλλά αν της παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία θα ενισχύσει την άμυνά της ενώ στήριξε για ακόμα μία φορά τον Τζόελ Κάμπελ.

"Δεν είμαστε σε θέση που να χρειαζόμαστε επειγόντως μεταγραφές αλλά είμαστε ανοιχτοί στο να ενισχύσουμε την αμυντική μας γραμμή.

Δεν είχαμε καμία προσφορά για κάποιον παίκτη μας για να φύγει", δήλωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ", ο οποίος αναφέρθηκε ξεχωριστά στις περιπτώσεις των Τσέιμπερς και Κάμπελ.

"Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί με τον Τσέιμπερς. Το ματς με την Έβερτον θα είναι ένα μεγάλο τεστ για εκείνον κόντρα στον Λουκακού αλλά ήταν επίσης τεστ για εκείνον και το ματς με τη Μπεσίκτας όπου είχε για αντίπαλο τον Ντεμπά Μπα.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του αλλά θα την πάρει".

Ερωτηθείς επίσης για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αποτυχημένο επίσημο ντεμπούτο του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της (εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σουόνσι), είπε:

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει την ποιότητα και ο Φαν Χάαλ θα ισορροπήσει τα πράγματα. Θα παλέψουν για το πρωτάθλημα".




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :