Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

DEAL ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει από τον Ολυμπιακό τον Κώστα Ρουγκάλα, τον οποίο ξεχώρισε στο τουρνουά next-gen και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της! 

Μπροστά σε μία τέτοιοα προοπτική και από τη στιγμή που ο Ρουγκάλας δε θα είχε ευκαιρίες φέτος στον Ολυμπιακό, η συμφωνία είναι πολύ κοντά.

Ο 21άχρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr" θα πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς κοντά στις 600.000 ευρώ (ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κρατήσει και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης).

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό λήγει το 2016, οπότε από τη συμφωνία θα βγουν κερδισμένες και οι δυο πλευρές, όπως και το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη -Sports Connections-.

Ο Ρουγκάλας θα αγωνιστεί αρχικά στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και από εκεί και πέρα, όλα θα εξαρτηθούν από αυτά που θα ξεδιπλώσει στο χορτάρι.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουγκάλας ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και μάλιστα ζήτησε από την διοίκηση του συλλόγου να του προταθεί πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας (το οποίο και υπέγραψε).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :