Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΚΑΜΠΕΛ Ή ΣΑΝΟΓΚΟ ΚΑΙ... ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!

Τα δημοσιεύματα, τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα, δείχνουν ως φαβορί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ!

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Άγγλοι μπορούν να ρίξουν στο... τραπέζι, πέρα από ένα ποσό της τάξης των 8-10 εκ ευρώ και τους Κάμπελ ή Σανογκό (προφανώς ως δανεικούς).

Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ, κάτι που τόνισαν οι Άγγλοι σε χθεσινό τους δημοσίευμα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) είναι πολύ πιθανό να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις... υποθέσεις, αφού δεν είναι μόνο η πώληση του Κώστα Μανωλά αλλά και η απόκτηση επιθετικού-ων που κυνηγάει ο Θρύλος για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Κάποιες φήμες που μιλούν ακόμα και για τους... δύο, και Κάμπελ και Σανογκό (για την περίπτωση που δε βρεθεί λύση με Πουλίδο) μάλλον δείχνουν τραβηγμένες αν και τίποτα δε μπορεί ν'αποκλειστεί. 

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο άλλωστε, η Άρσεναλ θα κληθεί να πληρώσει ακόμα λιγότερα χρήματα στον Ολυμπιακό για τον Μανωλά...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :