Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

«ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ DEAL ΜΕ ΡΟΜΠΙΝΙΟ»!



Η Αλ Αχλί φαίνεται πως... κερδίζει οριστικά τη μάχη για την απόκτηση του Ρομπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από τους μεγάλους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι όμως φαίνεται πως οι Άραβες της Άλ Αχλί κατάφεραν να τον... δελεάσουν περισσότερο με τα πετροδόλαρά τους.

Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" (μέσο ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι) ο Ρομπίνιο δεν είχε βρεθεί ποτέ ξανά στο πρόσφατο παρελθόν τόσο κοντά στην αποχώρησή του από τους "ροσονέρι".

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι περιμένει ένα τηλεφώνημα από τη μάνατζερ του παίκτη, Μαρίσα Ράμος, που βρίσκεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στο Ντουμπάι και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με το δημοσίευμα" το deal είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί προς ικανοποίηση του Ρομπίνιο, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 4.500.000 ευρώ το χρόνο".

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει μάλιστα πως ο Νο 7 είναι πλέον πολύ κοντά στο να αφήσει το "Σαν Σίρο" μετά από τέσσερις διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους που είχε... "βγει στο σφυρί" ενώ από την αποχώρησή του εκτιμάται πως η Μίλαν θα αποταμιεύσει γύρω στα 12.000.000 την ερχόμενη διετία.

Όσον αφορά στους επόμενους στόχους της Μίλαν, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως αυτοί είναι ένας γκολκίπερ, ένας μέσος και ένας εξτρέμ με τους Ρέινα, Ραμπιό και Τααράμπ να είναι αντίστοιχα οι παίκτες για τους οποίους υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :