Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΦΕΛΑΪ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο... ΠΑΟ! (PHOTO)


Σύμφωνα με τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Σάντερ Μπέραντς, που είχε αποκαλύψει την πρόσληψη Χέντερ στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» ήθελαν τον Αφελάι... δανεικό, αν περνούσαν τη Σταντάρ.

Βέβαια, πρόκειται για ένα σενάριο που μοιάζει... τρελό με δεδομένο το υψηλό συμβόλαιο του Ολλανδού ποδοσφαιριστή στους «μπλαουγκράνα». Ο Αφελάι αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ και τα λεφτά αυτά φαίνεται λίγο... δύσκολο να μπορούσαν να τα δώσουν οι «πράσινοι», ωστόσο ο Ολλανδός δημοσιογράφος το ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο Σάντερ Μπέραντς, ο οποίος είναι ένας Ολλανδός δημοσιογράφος που γράφει στο «Voetball.nl» ανέφερε πως... «ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει δανεικό τον Αφελάι, αλλά μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League δεν τον ήθελε πλέον. Ο Αφελάι και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη συμφωνήσει».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :