Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

«ΛΑΘΟΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!» (PHOTO)


Ο Μάγκατ αποκάλυψε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι η αγορά Μήτρογλου ήτανε μεγάλο λάθος από τη Φούλαμ και ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει σύντομα απ'την ομάδα...

Ο διεθνής επιθετικός εντάχθηκε στην Αγγλική ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης που απαιτείται για να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο, με αποτέλεσμα η ομάδα να υποβιβαστεί.

Μάλιστα ο Μάγκατ επέμεινε ότι ο Ρος ΜακΚόρμακ είναι ο Νο1 επιθετικός του.

«Ήταν επιθυμία μου να υπογράψει ο Ρος ΜακΚόρμακ," είπε ο Γερμανός.

"Ο Ρος εντάχθηκε στις αρχές του Ιουλίου. Αλλά ο Ρος είναι ο σωστός παίκτης για εμάς, το αγγλικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Μήτρογλου, δεν είναι δικό του λάθος που ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο. Ήταν η εντελώς λανθασμένη απόφαση να αγοραστεί ένας παίκτης σαν τον Μήτρογλου. Έχει κοστίσει πολλά χρήματα.

Ήταν ρεκόρ η υπογραφή του στη Φούλαμ. Θα προσπαθήσω να δουλέψω μαζί του, αλλά δεν είναι συνηθισμένος στον αγγλικό τρόπο ποδοσφαίρου.

Συμμετείχε με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και επέστρεψε στα τέλη Ιουλίου. Αυτήν τη στιγμή, νομίζω ότι θα είναι δύσκολο γι 'αυτόν.", είπε χαρακτηριστικά ο Μάγκατ και πρόσθεσε:

"Είχε πολύ καλές επιδόσεις στην τελευταία σεζόν του Champions League. Νομίζω ότι θα ήθελε να παίξει στο Champions League ή ότι θα πρέπει να περιμένει δύο χρόνια εδώ..."

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :