Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΕΝΤΖΑΝΙ Ο Κ. ΤΟΥΡΕ;



Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Κόλο Τουρέ ήρθε η Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με την τουρκική «Fanatik»!

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς απαίτησε... μεταγραφές, η αρχή έγινε με τον Όσκαρ Καρντόζο, η συνέχεια δόθηκε με τον Καρλ Μεντζανί και όπως φαίνεται η ενίσχυση προχωράει στην Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει του χρόνου!

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο τουρκικός σύλλογος τα... βρήκε σε όλα τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με τον Κόλο Τουρέ, προκειμένου ο παίκτης να αφήσει την Αγγλία και να συνεχίσει την καριέρα του στη γείτονα χώρα!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι «κόκκινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ιβοριανός αμυντικός θα υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να ξεπερνούν (μαζί με τα μπόνους) τα δύο εκατ. ευρώ!

Αναμένεται, δε, να βρίσκεται στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα για να τα... πει με τον, όπως όλα δείχνουν, νέο προπονητή του. Ο 33χρονος αμυντικός την περσινή σεζόν μέτρησε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά ενδεχομένως μετά και την απόκτηση του Λόβρεν, η παρουσία του να μην είναι και τόσο απαραίτητη, γι’ αυτό και να προχωρά η μεταγραφή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :