Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

«ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ»



Η "Corriere della Sera" αναφέρει πως η Γιουβέντους εντείνει τις προσπάθειές της για τον Κώστα Μανωλά, ενώ παρουσιάζει τι φέρονται να προσφέρουν οι «μπιανκονέρι» στον Ολυμπιακό.

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Γιουβέντους όχι απλώς δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά -αντίθετα- εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας προσφέρουν 11 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό για τον 23χρονο αμυντικό, αλλά οι ερυθρόλευκοι -σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς- αξιώνουν 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Γιουβέντους πρόσφερε και έμψυχα ανταλλάγματα -κάνοντας λόγο για τον 23χρονο Άντζελο Ογκμπόνα- αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται μέχρι στιγμής.

Την υπόθεση των επαφών με τον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν αναλάβει τα «μεγάλα κεφάλια» του ιταλικού συλλόγου, ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα και ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :