Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«ΧΟΝΤΡΟ» ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΚΑΜΠΕΛ; (PHOTOS)

Ένας χαμός επικρατεί γύρω από το όνομα του Μανωλά εδώ και αρκετές εβδομάδες, μόνο που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει... μπερδεμένος χαμός.

Τι θέλουμε να πούμε; Οι προσφορές μέχρι χθες, ήταν γύρω στα 8-9 εκ ευρώ από την Άρσεναλ, τη Γιουβέντους και κάπου εκεί κοντά από τη Ρόμα και τη Νάπολι.

Από χθες βράδυ όμως, τα Αγγλικά δημοσιεύματα που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, μιλούν για 6 εκ λίρες, δηλαδή 7,5 εκ ευρώ! (δείτε το σχετικό θέμα με τις διαφωνίες των Αγγλικών ΜΜΕ στο χρηματικό, ΕΔΩ).


Ο Ολυμπιακός δηλαδή, τόσο καιρό δεν τον δίνει με 8-9 εκ ευρώ και τώρα θα τον δώσει με... 7,5 εκ ευρώ; Είναι "χοντρό" το παιχνίδι στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά, αυτό είναι δεδομένο μόνο που ίσως υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από το όνομα του έλληνα διεθνή...

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι -σε σχέση πάντα με τ'ανταλλάγματα- θα προτιμούσε να δώσει τον παίκτη στην Άρσεναλ, αφού είναι γνωστές τόσο οι σχέσεις με την Λονδρέζικη ομάδα, όσο και αυτές του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Επειδή όμως πέρα από το οικονομικό, υπάρχουν και άλλα πράγματα, μήπως το όνομα του Μανωλά έχει "μπλεχτεί" σε σενάριο κάποιου παίκτη της Άρσεναλ;

Ποιον όμως;

Εμείς θα ρισκάρουμε και με αυτά τα... λίγα που γνωρίζουμε, θα πούμε ότι κάτι παίζει με τον Τζόελ Κάμπελ...

Είναι ο παίκτης που αν τον αποκτούσε ο Ολυμπιακός θα έκανε ευτυχισμένο τον Μίτσελ για μία σειρά από λόγους...

Κατ'αρχήν ο Κάμπελ μπορεί να παίξει τόσο στην πτέρυγα, (που δε θα έλεγε όχι ο κόουτς σε μία λύση καλύτερη του Ντοσεβί) όσο και στην κορυφή της επίθεσης (έτσι το ρίσκο θα μειωνόταν στην επιλογή του Μπενίτες ενώ ο παίκτης θα μπορούσε να ενταχθεί... ομαλά στην ομάδα και όχι να περιμένουν όλοι απ'αυτόν να σκοράρει "κατά ριπάς").

Ο Κάμπελ, δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αφού ξέρει τον Ολυμπιακό και τους πρώην συμπαίκτες του πολύ καλά, είναι δοκιμασμένη λύση,ενώ ο κόσμος θα ενθουσιαστεί σε ενδεχόμενη απόκτησή του...

Όταν λοιπόν έχεις ένα... "προϊόν" Α' ποιότητας όπως ο Κώστας Μανωλάς, η λογική λέει ότι μοναδικός σου σκοπός δεν είναι να μπει ένα... βαρβάτο ποσό στα ταμεία της ομάδας, αλλά να το εκμεταλλευτείς και με άλλο τρόπο για να δυναμώσεις τη δική σου ομάδα, αν αυτό είναι εφικτό.

Είναι όμως;

O Kάμπελ σε όλες του τις τοποθετήσεις μιλάει με σιγουριά και λέει ότι θα παραμείνει στην Άρσεναλ. Από την άλλη ο Βενγκέρ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ δεν του έδωσε ούτε λεπτό συμμετοχής, ενώ και σύμφωνα με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνουν οι "κανονιέρηδες" είναι αμφίβολο κατά πόσο θα βρεθεί σοβαρός χρόνος για τον Κάμπελ. Ο Κάμπελ γνωρίζει τον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά λογικά θα προτιμάει την παραμονή του στην Άρσεναλ, για να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ των Λονδρέζων.

Ο Βενγκέρ πάντως, αν και εφόσον θελήσει να μειώσει το κόστος της μεταγραφής Μανωλά, είναι σίγουρο ότι μπορεί να πείσει τον Κάμπελ να έρθει ξανά στον Ολυμπιακό, χωρίς να... ξενερώσει ο Κοσταρικανός επιθετικός.

Όσο και αν λέει ο Αλσατός ότι ο Κάμπελ αξίζει την ευκαιρία του, δε θα γίνει και... τίποτα αν την πάρει ένα χρόνο μετά, ακόμα πιο έτοιμος και χωρίς Μουντιάλ στα πόδια του... Όσο για τον Βενγκέρ, ε, δε νομίζουμε ότι θα του... λείψει κιόλας από το ρόστερ ο Κάμπελ.

Καταλήγουμε λοιπόν να αναρωτηθούμε, μήπως τα Αγγλικά δημοσιεύματα που μιλούν για 6 εκ λίρες (7,5 εκ ευρώ) ξέρουν... μόνο τη μισή αλήθεια; Μήπως η Άρσεναλ προσφέρει αυτό το ποσό και τον Κάμπελ, αν και εφόσον πειστεί ο παίκτης; Τότε δε θα έφτανε η πιθανή συμφωνία περίπου εκεί που την επιθυμεί ο Ολυμπιακός, που βάζει τους όρους στο παιχνίδι, αφού αυτός είναι που πουλάει;

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα αφού η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :