Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΜΕ... ΖΗΜΙΕΣ! ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 *ΒΙΝΤΕΟ*



Το αυτογκόλ του Κάργα στο 74’ έκρινε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο, με τους ερυθρόλευκους να μετράνε και... ζημιές από το ματς στην Πάτρα.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με τη «φωτιά» (δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους) απέναντι στην μαχητική Παναχαϊκή και χρειάστηκαν το αυτογκόλ του Κάργα στο 74’ για να φύγουν με το «διπλό» (0-1) από την Πάτρα.

Διασώθηκε ο Φορτούνης για τους ευθεόλευκους, οι οποίοι για ένα ημίωρο βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, μετά από την αποβολή του Άλμπι.

Οι... ζημιές ακούνε στα ονόματα του Γκαζαριάν που αποχώρησε με θλάση (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά και του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αποχώρησε ξανά τραυματίας, πιθανότατα από μυικό τραυματισμό αυτή τη φορά, ψηλά στο πόδι.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ο Μίτσελ επέλεξε δικαιολογημένα (με βάση το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί) ν’ αφήσει τους βασικούς πίσω στο Ρέντη. Οι... αντικαταστάτες τους έπρεπε να κάνουν το ματς να μην φανεί σαν υποχρέωση και να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται. Αναπόφευκτα ο Ισπανός τεχνικός έριξε στη μάχη μια εντελώς νέα ενδεκάδα συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, με δύο καθαρόαιμους επιθετικούς τον Διαμαντάκο και τον Μπενίτες.

Η πίεση στο ξεκίνημα έμοιαζε να... αποδίδει, με τον Ολυμπιακό να γίνεται επικίνδυνος σε δύο περιπτώσεις. Ισάριθμες προήλθαν από λανθασμένες απομακρύνσεις του Μπαλασάκη, αλλά ούτε ο Μπουχαλάκης, ούτε ο Μπενίτες κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν.

Όσο κυλούσε ο χρόνος η Παναχαϊκή κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δεν έμοιαζε πρόθυμη να
παρατήσει εύκολα τα... όπλα.

Μάλιστα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έδειξε και τις διαθέσεις της. Ο Στεργίδης με ωραία προσωπική ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και λίγο αργότερα από ίδια θέση, ο Ντα Κόστα πλησίασε και αυτός στο γκολ! Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ φέρνοντας ξανά μια ανάσα από ένα τέρμα την ομάδα του.

Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως ήρθε η απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων, με τον Άλμπι να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρεί πρόωρα για τα αποδυτήρια. Παρόλα αυτά οι Πατρινοί συνέχισαν να διεκδικούν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι να έρθει η... ψυχρολουσία με το αυτογκόλ του Κάργα να τις ψαλιδίζει κάθε ελπίδα και κάπου εκεί να τελειώνει και το παιχνίδι, βρίσκοντας τον Ολυμπιακό νικητή με... απώλειες. Οι ερυθρόλευκοι πάντως είχαν και στα τελευταία λεπτά φάσεις για γκολ.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης (71’ Χούσα), Ντα Κόστα (68’ Ντα Κόστα), Μπαλού (27’ λ.τρ. Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι, Χαρτσιάς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπουχαλάκης (63’ Φουστέρ), Γκαζαριάν (46’ λ.τρ. Ντουρμάζ), Διαμαντάκος (73’ Βέργος).

Δείτε το γκολ στο βίντεο που ακολουθεί :

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :