Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ... ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!



Μεταγραφές... τέλος για τον Ολυμπιακό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Οι προσθήκες του 23χρονου Σέρβου μέσου Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και του 27χρονου αριστερού μπακ Κώστα Γιαννούλη μέσα στην ημέρα από Άντερλεχτ και Ατρόμητο, αντίστοιχα, φαίνεται πως ήταν και οι τελευταίες για τους ερυθρόλευκους.

Η αποχώρηση του Αβραάμ άφησε βέβαια κενό στην άμυνα, αλλά, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) φαίνεται πως αυτό θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Τάσο Αυλωνίτη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε με το ένα πόδι στην έξοδο και στην επιστροφή στον Πανιώνιο, αλλά πλέον φαίνεται πως θα πάρει και αυτός τις ευκαιρίες του από τον Μίτσελ και θα έχει την δυνατότητα να βελτιωθεί περισσότερο στον Ολυμπιακό.

** Το... χιτσκοκικό φινάλε που σας είπαμε να περιμένετε πριν μερικές μέρες επιβεβαιώθηκε (δείτε το θέμα ΕΔΩ). 

Σύντομα θα σας αναλύσουμε για τους "άγγελους και τους... διαβόλους" του λιμανιού. Απλά δώστε μας λίγο χρόνο να ηρεμήσετε και εσείς και εμείς και θα τα πούμε ΟΛΑ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :