Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΙΞΕ... «ΒΟΜΒΕΣ» Ο ΤΟΤΙ!



Φουλ επίθεση στη Γιουβέντους εξαπέλυσε μετά την ήττα της Ρόμα με 3-2 ο αρχηγός των «τζιαλορόσι», Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος επεσήμανε πως και φέτος η ομάδα του θα τερματίσει στη 2η θέση.

«Θα τερματίσουμε στη 2η θέση και φέτος» είπε ο αρχηγός των Ρωμαίων μετά την ήττα στο Τορίνο και στη συνέχεια ανέβασε τους τόνους.

«Με πειράζει πολύ που δεν πήραμε αποτέλεσμα μετά από μια τόσο καλή εμφάνιση, δυστυχώς έγινε αυτό που είδαν όλοι», υπογράμμισε ο «Il Capitano».

«Είναι χρόνια που γίνονται πάντα οι ίδιες φάσεις και αυτές οι φάσεις πάντα επηρεάζουν την δική μας σεζόν, δεν ξέρω αν επηρέασε τον αγώνα ο διαιτητής ή κάποιος άλλος, θα ειπωθούν πολλά για αυτό τον αγώνα αλλά η Γιουβέντους θα πρέπει να κάνει ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα γιατί πάντα, είτε παίζει καλά είτε όχι, νικάει», επεσήμανε ο Τότι.

«Ηταν άκυρα και τα τρία γκολ της Γιουβέντους, αυτά που λέω εγώ τώρα τα λέει όλη η Ιταλία», κατέληξε ο Τότι, ο οποίος στο τέλος δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει περισσότερα γιατί θα τιμωρηθεί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :